jueves, 15 de noviembre de 2007

Silver Jews

no sé si algú de vosaltres és fan d'en David Berman, pero acabo de trobar pels mons d'internet el seu primer single (de l'any 92!) per baixar i ho necessitava compartir.
Es va dir "Dime map of the reef" i és una marranada amb totes les de la llei. Una marranada maravellosa per això.
Sona deixat, sona a llauna, sona com si els Pavement no s'haguesin comprat una camisa en la vida, i també sona lliure i divertit, com si els importés de veritat estar fent el que fan i alhora no els preocupés gens.
L'Stephen Malkmus, en Bob Nastanovich i en David Berman van començar a tocar junts al 1989, a la universitat de Virginia o tots tres estudiaven. Quan van acabar, es van mudar plegats a Nova York, on compartien habitació.
Entre una cosa i l'altra, l'Stephen es va juntar amb una colla de bojos per fer Pavement. Quan va marxar en Gary Young, en Bob va ocupar el seu lloc com a segon bateria.
una de llegendes que corren sobre la separació de Pavement és que la de l'Stephen Malkmus impressionat a la grabació de "Bright Flight". Diu que grabar aquelles cançons era tan important per tots els implicats que li va fer replantejar-se la seva relació amb Pavement.

La cara A del single és una maravella. Comença amb "Canada", que hauria estat la favorita dels Guided By Voices més perrunos.
La segona ("the wallnut falcon") també és una maravella, amb l'Stephen Malkmus cantant fent el burro com ell fà pero més. Com si s'ho cregués.
La resta de cançons també molen molt, pero aquestes dos s'emporten el premi.

el single està aquí:

http://www.zshare.net/download/464614030cf347/

1 comentario:

quique dijo...

queda com feo sense foto,
demà en poso una a diasderubias